Welkom op de website van Pharim 

Pharim, opgestart in 2013, is een onafhankelijke en innovatieve organisatie gespecialiseerd in uitvoering van projecten en verbetering van processen in de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie.

Pharim voert projecten effectiever en efficiënter uit waardoor de klant sneller kan inspelen op de continu veranderende omgeving en hogere kwaliteit kan leveren tegen lagere kosten

De werkwijze van Pharim is gebaseerd op professionaliteit en  betrokkenheid. Projecten en activiteiten worden consistent gemanaged. In overleg met de klant kunnen de medewerkers  en teams tijdens de werkzaamheden worden getraind en gecoacht. De projecten worden geborgd in de organisatie. Door het maken van de juiste afspraken en het veelvuldig afstemmen met de klant is de uitvoering van projecten en verbeteringen transparant. Een project is pas afgerond als de klant tevreden is.

Projectkosten die gemaakt worden in de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie zijn door het sterk gereguleerde karakter vaak erg hoog. Het juist toepassen van de regelgeving, uitgewerkt in de projecten, biedt mogelijkheden om projectkosten te beheersen en zelfs te reduceren.

Pharim levert projectmanagement van URS tot en met succesvolle overdracht aan de klant. Daarnaast is Pharim een uitstekende partner voor advies op het gebied van kwalificatie en validatie.

 

home_image.png

De ambitie is om bij te dragen aan de ontwikkeling van een gezonde life-science industrie die door middel van een juiste prijs/kwaliteits verhouding, goede gezondheidszorg en voeding voor iedereen bereikbaar maakt